Mail aan Janny Twigt

16.03: Mail aan Janny Twigt. We sturen de mail aan Bert Jansen mee (van 1 mei) waarin we vragen om de buurthuisgegevens.

Geachte mevrouw Twigt, Afgelopen week vroegen we Bert Jansen van Stadsdeel Zuidoost om onderstaande informatie. De heer Jansen heeft me uw naam en contactgegevens doorgegeven. Ik hoop dat u antwoord kunt geven. Van 12 t/m 26 mei ben ik even in het buitenland voor vakantie en werk, maar ik zal m’n mail wel af en toe checken. Ingrid is in die periode beter bereikbaar. Na terugkomst gaan we graag met u in gesprek. Kan u bijvoorbeeld op 30, 31 mei of 1 juni?

Met dank en vriendelijke groet, Joost Wilgenhof


17.34: mail van Janny Twigt:
Beste Joost Wilgenhof,
Jullie zijn welkom. Op 30 en 31 mei in de ochtend (tussen 10.00 uur en 12.00 uur) zou kunnen. Is het mogelijk om naar onze hoofdvestiging (ook een wijkcentrum) NoLIMIT te komen? Metrostation Ganzenhoef, Geldershoofd 80, 1103 BG Amsterdam Zuidoost.
Neemt u alvast een kijkje op onze zakelijke website www.pbazo.nl. Dan kunt u aan de hand van de publicaties beoordelen wat het effect is van het wegbezuinigen van zes buurthuizen (overigens zijn het geen zes gebouwen, maar twee buurthuizen, waarvan er een OKC Plus is geworden en twee jongerenhonken waar de nodige criminaliteit was in 2009 - 2010.

Met vriendelijke groet, Janny Twigt Directeur